Loose, footloose, kick off your sunday shoes

Tänka sig - nu har vi redan bott en hel vecka på Regina. Ja bott. Det är det vi gör där. Vi lever och verkar där dag som natt känns det som. Alla trängs, byter baciller genom pussar och kramar och hostningar rätt upp i ansiktet, har alla saker i en stor och kaotisk men organiserad röra. Det är vi. Footloosefamiljen.

Som sagt så är första veckan redan över. Det fungerar ju så att vi är på Regina på heltid en vecka, sön-fre, för att ha premiär på lördagen och sedan veckan därpå ha föreställningsvecka. Totalt spelar vi 13 föreställningar (inkl 2 genrep för publik).

Det är inte för intet som våran inflyttnings- och repvecka på teatern heter intensivveckan för tusan vad intensivt det ÄR. På några dagar har vi dessutom både synts och hörts i TV (UNT 24), radio (P4 Uppland) och tidning (UNT) och det Karlssonska namnet har flikat in sig lite här och där.

Häftigast var när jag och Gloria fick sitta i direktsändning i P4 Uppland i fredags. Vi fattade knappt vad vi höll på med, knappt efteråt fattade vi att vi hade gjort det. Jag och Gloria spelar mor och dotter i det ena laget och när det andra laget i fredags hade sitt genrep för publik blev vi två ivägkommenderade till Bredgränd för intervju. Helt ovetandes om vad som väntade. Inte förrän vi stod utanför studion där den sjukt stora "on air"-skylten blinkade rött emot oss förstod vi att vi skulle mötas av en direktsändning. Uääääh. Sjukt häftig upplevelse var det plus att vi fortfarande, alltså även två dagar efteråt, är nöjda med vad vi sa under intervjun. Det är sjutton inte fyskam!

Tack snälla Boland för att vi får göra det här. [hjärta]


Kommentarer

Kommentera något vetja, så blir jag glad!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback