Överväldigande

En känsloanstormning har dragit förbi och hunnit bedarra. Vilka veckor det har varit. När jag tänker efter så är det ju sjukt vilka sex veckor det har varit. Först Kina och sen musikalen på det, med bara några dagar paus däremellan.

Igår hade vi absolut sista föreställningen av Footloose och kanske var det sista gången jag stod på scenen på Regina. Min sista föreställning i roll hade jag i fredags och vilken föreställning det var! Både vi på scenen och publiken i salong - som var fylld till sista platsen - var på topphumör. Jag har aldrig varit med om en så peppande publik tror jag och till råga på allt klaffade vi allt på scenen så himla bra.

Applåderna efter min sång var de längsta jag fått efter ett soloframträdande vill jag påstå. Det var en sådan euforisk känsla att jag nästan inte visste var jag skulle göra av mig själv efteråt. WOW! I foajén efter föreställningen blev det en sån där "nu-har-mina-käkar-fastnat-jag-orkar-inte-le-mer-känsla" när jag stod och hoppade omkring som ett fån med världens största leende på läpparna efter alla lovord från fina, duktiga och begåvade människor.

Igår kom tårarna. För att vara ärlig var jag så sjukt avundsjuk på mina vänner i det andra laget igår som fick spela en kvällsföreställning till. Vi i det andra laget stod i logen mellan statistscenerna med tårar i ögonen och insåg att vi aldrig mer skulle få göra det som de där uppe på scenen gjorde just då. De fick en galet bra sista föreställning och det var dem så väl unt! Lysande två veckor har det varit och fantastiskt bra publicitet har vi fått, dessutom. När lamporna släcktes igår kom tårarna och sminket fick heta vad det heta ville. Strimmiga plockade vi undan kläder och rekvisita för att sedan fira kvällen och natten lång!

Aaaaaaah Footloosegänget vad jag är glad åt att vi har gjort det här! SHIT vad bra vi är!

Kommentarer
Postat av: Håkan M

Och jag får fortfarande rysningar av välbehag när du sjunger Matilda!! Tack igen för en otrolig föreställning!!

2012-04-29 @ 15:21:37
Postat av: Matilda

Sv: Tack snälla Håkan för fina ord och tack igen för att ni kom :)

2012-04-29 @ 15:30:38
URL: http://bonnbonan.blogg.se/

Kommentera något vetja, så blir jag glad!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback