In Westrose

Hej och hå, så var det redan nyårsafton. Jag fattar ingenting. Det här året har varit så långt men ändå så kort. Det har hänt helt sjukt mycket.
 
Nyåret ska firas in hemma hos Ebba i Västerås, bara vi två! Vi tog oss hit på förmiddagen efter mycket om och men, haha. När vi kom till Tierp var tåget inställt. Gaaaah. En ersättningsbuss skulle komma men de är alltid så långsamma. Den kom och vi chansade för att kanske hinna med anslutningsbussen i Uppsala. Vi satt på bussen och tänkte "nää, det går inte". Men så hade chauffören ringt och bett bussen vänta, så där stod den snällt och vi klev på, ynka 3 minuter efter den riktiga tiden. SCORE!
 
Vi har handlat och donat och förberett för middagen så förrätten och efterrätten är redan färdiga så nu sitter vi utfläkta i soffan med te och en rabarberpaj som för en timme sen var något så ynkligt som en kylklamp. Jag köpte kött till middagen på CityGross igår och skulle släpa med det hit idag och självklart kollade jag inte igår om det fanns kylklampar. Det fanns det självklart inte i frysen i morse så då fick det bli en nödlösning: en påse rabarber från sommarens skörd! Tur, för då fick vi rabarberpaj...hehe.
 
Nyårsmenyn ser ut på detta vis:
 
Förrätt:
Medelhavsexplosion (gurka, chili, olivolja, räkor, granatäpple - fräscht!)
 
Varmrätt:
Pepparbiff med timjanrostad potatis, rödvinssky och vitlökssås samt sallad
 
Efterrätt:
Hemgjord mörk chokladmousse med chokladbitar och rårörd hallonsås
 
 
Känns som att det blir en bra kväll!
 
Den improviserade kylklampspajen:
 
 

Kommentarer

Kommentera något vetja, så blir jag glad!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback