STUDENTEN

Studenten är över - för cirka två dygn sedan till och med. Jag är fortfarande lite mållös över att den där både efterlängtade och fruktade dagen har avklarats och aldrig mer kommer att få upplevas. 13 år i grundskola och gymnasie är över och livet är faktiskt redo att börja levas på riktigt!

Min studentdag var fantastisk från morgon till kväll och jag fick verkligen tillbringa den med underbara människor omkring mig. Klassen, lärare, vänner, familj, släkt...

Dagen inleddes med foto och champagnefrukost i skolan och fortsatte sen med skrivande i mössor, avslutningsceremoni på skolgården, utdelning av stipendier och sist självaste utspringet! Jag blev dessutom tilldelad Rotarys stipendium på Boland! Tjoho! Självaste Rektorns egen förening/sällskap/klubb eller vad man nu kallar det... Totalt oväntat kom det en summa pengar som en skänk från ovan dessutom i sällskap av en galet fin motivering som jag är väldigt stolt över.

På skolgården stod verkligen en hel drös med fina människor. Stora delar av släkten var där och ett gäng vänner. Tårar och kramar toppades av världens största leende på mina läppar och vita tänder som sken i solen (som tog sig an att komma fram just när vi skulle ut!).

Efter skolgårdskramar var det dags för flakåkning vilket är bland det roligaste jag någonsin gjort. Roligaste dansgolvet ever. FY TUSAN vad roligt det var! Min klass är bäst!

Trött i benen, törstig på vatten och rätt hungrig begav vi oss hemåt, min chaufför Åsa och jag. Väl hemma blev det piff och vila och dessutom träff med EBBA! Världens finaste vän som jag firade min mottagning med.

Mottagningen blev ett lyckat party med omkring 80 gäster, en buffé som hade räckt till 250 pers, mycket vin, fina tal, många skratt och otroliga presenter som jag är evigt tacksam över. Och där, i Hornbergsgården där festen ägde rum, blev vi kvar hela natten.

...och jag måste bara säga. MIN KLÄNNING. Sydd av allra bästa Anna Ohlström, i fin-siden från Kina. Så sjukt fin. Så jag. Så bra. Hela dagen kände jag mig bara superbekväm och supersnygg. Underbart!

TACK till er som bidrog till att göra min student till den kanondag den blev. Ni är bäst och jag är så glad att få ha er omkring mig.

Tack Boland och Es09c för de hittills tre bästa åren i mitt liv. SÅ mycket glädje, lärdom och minnen jag tar med mig.


Tack mamma för att du alltid finns för mig och för den kanonfest du/ni ordnat <3Stipendiat!Fler bilder kommer!

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Åh vad underbart det låter och ser ut. Studenten är verkligen en magisk dag, en dag du för ALLTID kommer minnas och kunna se tillbaka på. En gång om året blir man påmind och glädjs med alla studenter över deras kanske mest lyckliga dag i deras liv. En av dem, iaf. :)) Kram!

2012-06-09 @ 19:06:00
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Mona

Får väl kommentera då, som bevis på att jag läser..

Kul att ses på bröllopet, grattis igen till studenten och Framnäs, och så tycker jag ff att du och Fredrik ska göra Come what may från Moulin Rouge. Om jag gifter om mig skulle jag nska att ni sjöng den på mitt bröllop.

2012-06-10 @ 11:44:06
Postat av: Gaymasen

ÅHHH jealous jag är på dig! Vill jag också, stort Madonna-fan som jag är. Men jag har fått ögonkontakt med henne på en tidigare konsert, får nöja mig med det. Haha. hon kommer säkert ihåg mig också... ;-)Var roligt när hon sa det om fullmånen och alla vände sig om och tittade. ^^

2012-07-06 @ 18:35:09
URL: http://gaymasen.se

Kommentera något vetja, så blir jag glad!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback