Några saker en kan vara glad över på en torsdag

* Att jag fått hem mitt demo-paket och nu kan kalla mig för återförsäljare av Scrap It Up pysselsaker! Jag kommer berätta mer om det i ett eget inlägg men i fortsättningen kommer ni kunna köpa massor av härliga pysseltillbehör av mig, så himla kul!
 
* Att Abbe & Evve kommer upp hit med flyg ikväll, lillebror och kusse alltså. Som jag har längtat efter di där två tonåringarna <3 Vi kommer garanterat hitta på massor av härligt mys i helgen.
 
* Att jag nyss fick beröm av en tant när jag var i tvättstugan. Jag "manglar fint och gör henne glad över att det finns ungdomar som vet hur man gör!". Jomenvisst, så jag fick dra den där farmor-och-mormor-har-lärt-mig-allt-dom-kan-grejen och hon började, smått rörd, prata om att hon brukar ta med sig sina barnbarn till tvättstugan när de hälsar på och visa hur man gör. Haha, jag säger då det..
 
* Att det är rep med kammarkören om ett par timmar och jag är supertaggad. Kammarkören känns riktigt härlig och harmonisk i år, både i klangen och i personkemin sångarna emellan. Tummen upp!
 
PS. Klicka på bilden nedan för att komma till produktkatalogen för Scrap It Up och börja fnula på vad du behöver till julpysslet. Vill du beställa så mailar du mig på matilda.bonnbonan@gmail.com :)
 
katalog2013
 

Kommentarer

Kommentera något vetja, så blir jag glad!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback