Den ultimata hjälpredan (?)

Det har rådit extremt kaos i garderoberna här hemma egentligen ända sedan vi kom upp för hösten. Det var lite som att vi bara slängde in allt vi någonsin hade med oss i våra resväskor och stängde igen fort som attan. Sedan har det bara fortsatt. Och sånt får det att krypa under skinnet på mig. Jag hatar den där oordningen samtidigt som jag är så förbannat slö så det krävs liksom ett klimax innan jag tar rätt på det. Man skulle kunna säga att jag nådde detta klimax idag när jag skulle lägga in ren, nystruken tvätt och garderoben typ kapsejsade. Samtidigt tittade jag på hälften av kläderna och tänkte: "öh, när använde jag den här trasan sist?". Jag är helt värdelös på att rensa ur kläder och tänker alltid att det "kan vara bra att ha när jag målar" och sånt trams. Vad jag inte tänker på är att jag aldrig någonsin kommer behöva 20 målar-outfits som består av urtvättade (för små) kläder från 2006.
 
Nu är alltså rensningen gjord och Mozart håller just nu på att bestämma vilket i renshögen som ska till vilken nästa hög: släng eller sälj. Dock hade han kunnat göra sitt jobb bättre än att gosa sig igenom det.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Men Mozart tycker säkerligen att det är ett "jätte" viktigt jobb att gosa sig igenom alla dina kläder xD

Svar: Haha ja det verkar så, och jag får väl bara finna mig i det eftersom han är så urbota söt när han håller på!
Matilda Karlsson

2013-10-28 @ 20:24:01
URL: http://thegamingground.com/
Postat av: Jonas

Ja, då kan man se mellan fingrarna liksom ;) Han tänker kanske bli nästa Sam Fisher, eller Solid Snake? (Är man en Gamer, så fattar man det skämtet) xD

2013-10-29 @ 00:22:56
URL: http://thegamingground.com/

Kommentera något vetja, så blir jag glad!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback