På rätt köl

Det är lustigt (och irriterande) vad som anses vara "bra" och "dåligt" angående dygnsrytm. Att en känner sig onyttig och dålig om en går upp klockan 10, men anses vara världens hurtigaste om en går upp halv sex. Sen vem som gjort mest i slutet av dagen räknas liksom inte. Sånt kan jag reflektera över ibland och bli lite irriterad över. Att det anses lite fult att vara morgontrött och en löprunda som gått av stapeln FÖRE jobbet anses mycket hurtigare och sportigare än en löprunda EFTER jobbet. What?
 
Jag är verkligen ingen morgonmänniska och allra minst vintertid. Sommartid kan jag i alla fall se charmen med att gå upp tidigt när det är morgondagg, lite skön morgonsol och ligger slöjor över åkrarna. Men på vintern alltså... Idag hade jag hur som helst körlektion på körskolan klockan 10 nere på stan och var med andra ord i farten i hyfsad tid. Klockan är tjugo i ett och jag har haft körlektion, varit på ICA, ätit lunch och landat i soffan med en kopp kaffe. Känner jag mig hurtigare och fräschare än om jag hade gjort allt tre timmar förskjutet? Nä. Dock känner jag mig skön i kroppen men det beror snarare på att jag promenerat sammanlagt drygt en timme idag.
 
Nu ska jag sitta här och dricka mitt kaffe, plugga körkortsteori och lägga upp maskor till ett par raggisar som svärmor beställt (jag skickade iväg knästrumporna med posten idag, yay!). Garnet är mitt favoritraggsocksgarn, helt klart. Dock väldigt tunt så jag stickar med två trådar. Det är så himla mjukt och härligt (75% ull 25% polyamid), bra pris och finns i alla möjliga enfärgade och melerade varianter. Mums! Drops Fabel - hett tips för raggisar och handledsvärmare mm.

 

Kommentarer

Kommentera något vetja, så blir jag glad!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback