Matilda har hämtat ut en iPhone och förnya...

Matilda har hämtat ut en iPhone och förnyat abonnemanget. Dessutom blev det billigare än det förra. "Två flugor på smällen!". Nu: Sjunga


Yeey, nu bär det av mot sthlm för övning m...

Yeey, nu bär det av mot sthlm för övning med "Fyra röster" (halva Carmen). Kuligt! Folksånger ska övas inför körfestivalen i Ängelsberg i augusti.


Mamma blöder i fingret, och har blåa fläck...

Mamma blöder i fingret, och har blåa fläckar på tröjan. Vi är nog allt lite kungliga ändå.


Pluttungen

Min lilla plutt till lillebror verkar ha gått och blivit gammal när jag för ett ögonblick tittade bort. Vips sa det och så blev han tolv år. Idag är det Abbes dag, grattis min älskade bror! Nu drar vi till stranden för det är så varmt att man storknar här. Senare blir det släktkalas i trädgården. Mooooot Fagerviken.

Inspiration från Medelhavet.
Midsommaren - Bättre sent än aldrig

Ja, såhär såg alltså midsommaren ut:
In action. Jag måste liksom tävla. Det går inte annars. Mitt lag kom först. Bakifrån alltså.


Här kommer den.. Den obligatoriska Roger-bakom-blommorna-bilden.

Isabell får avsluta midsommaraftonen =)


Kuligt

Himla skojigt att jag skulle lyckas komma in i världens bloggtorka nu när jag äntligen öppnat upp här. Jag skäms nästan. Men, det är ju sommar och jag har trots allt lite andra saker att ha för mig än att sitta vid datorn och häcka. Med det inte sagt att det ska fortsätta vara såhär dåligt. Nu ska jag ta mig tusan komma igång igen!

Jag har fått en förfrågan om att sjunga med halva Carmen igen - på körfestival i Ängelsberg i augusti. Så nu får det bli lite stämövning inför vårt rep. Ikväll väntar ett kärt återseende med "gamla" kören ute hos Malin. Hur mysigt som helst!

Släppt!

Sådär, nu är det alltså den här som gäller. Min gamla kommer alltså finnas kvar men inte vara aktiv. Den får fungera som arkiv helt enkelt.

Välkomna hit!

Enjoy.

Fortfarande är bloggen inte helt klar. Det ska göras finlir här och där ända tills jag är nöjd (= aldrig) så ni lär få små förändringar de närmaste veckorna. Nu finns i alla fall en start!

Som jag redan skrivit i min "gamla" blogg idag:

Headern speglar min personlighet i alla bemärkelser, det märker ni. Därför ser den ut som den gör. Om ni kommer på nåt som saknas så får ni la säga till!

BLOGG UNDER UPPBYGGNAD

Japp, som ni ser är bloggen under uppbyggnad.

Så: Håll till godo. Den lär komma igång under sommaren.

// Bonn-bönan

Välkommen till min nya blogg!