Sportfiske

- Eh, mamma varför har du tagit på dig löparkläder?
- Vi ska ju ut och sportfiska!Slagfärdigt!

Tips från coachen

I brist på motivation att skriva här så ska jag ladda upp med nya tag och under tiden kan ni hemskt gärna gå in på Evelinas blogg och kika på grymma bilder från senaste tiden! :-)

Puss i påsk!Lycka som i en liten ask

Jag hade tänkt skriva ett snajdigt blogginlägg idag men det har jag inte gjort. Oklart varför. Den här dagen har varit en ledig sådan och jag har dödat tid på bästa möjliga vis. Haft huset för mig själv och bakat bullar på en liter mjölk.

Nu trivs jag med livet, big times.

Tro mig när jag säger att jag har hittat en livsrytm som passar mig:
Blanda "stadsliv", hårdkörning, prestationsångest och stress som musikalen och mängder av människor med soliga, bonniga hemmadagar av bullbak, fågelsång och radio.

Premiärerna i helgen har minst sagt varit fantastiska. Nu ser jag fram emot en tuff och toppenhärlig vecka på Regina med människor som jag fullkomligt älskar att göra detta med!

5 timmar

Om fem timmar står vi på scen! Jag har just fått håret fixat av Ebba och är nu på tåget i min 50-talsfrisyr som är inlindad i gammelmormor Astas gamla schalett. Folk vänder sig om och tittar, haha. Nu ska det roddas med smink och kläder. Ses ikväll!

Boogedy-boogedy-boogedy

Yeehaa! Genrepen är avklarade och vi har därmed fått möta publik. Tänk vilken skillnad det blir på en gång och hjälp så roligt det är. Publiken var bla elever och lärare från Boland.

I MORGON ÄR DET PREMIÄR.

Tänka sig, det är ju inte länge sen vi sa: "OJ oj oj nu har vi bara tio onsdagsrep kvar. HUR ska det gå!". Nu är vi här. Och det blir tokbra.

Ses på Regina! Gaaaah!

Jag är ett enda leende och hoppas vet att flowet håller i sig fram till söndag kväll och sedan veckan ut. I morgon ska vi ge järnet och jag vill gärna sova en nerv-fri natt. Natten till idag vaknade jag med ett ryck kl. 01.45 och tänkte "Jag har försoooovit mig!!!" Jomen visst va. Tur att jag hela veckan sovit som ett barn klockan nio på kvällarna.


Premiär premiär premiär.


Puh, jag är död men glad. Båda lagen har h...

Puh, jag är död men glad. Båda lagen har haft genomdrag idag och imorrn har vi de båda genrepen - inför publik! så kuul!!


Äta. Sova. Repa. Äta. Sova. Repa.

Dagarna nu går åt till tre saker: äta, sova och repa. Vi har KUL! Nu har det gått två dagar på Regina vilket innebär att vi är två dagar närmare premiären.. Hoj hoj..

Imorgon är det dags för mig och mitt "lag" att göra grundligt genomdrag av hela musikalen med all rekvisita, ljus, ljud och kläder för att sätta allt praktiskt en gång för alla. De andra laget gjorde detsamma idag så då har jag agerat statist vilket är roligt på ett helt annat sätt än att vara i roll - det är mindre utsatt, mer dans och körsång.

Anledningen till att mitt lag inte kunde göra genomdrag idag som tänkt, var bland annat att jag skulle ta bort tandställningen och göra allt klart så nu är jag en helt tandställningslös människa! Äntligen!

4 dagar till premiär. Huvudet säger en sak och magen en annan. Jag tycker inte jag är så supernervös men magkatarren talar om för mig att hejdu vad de va nervigt det är nudå!

Även humöret tyder på att det ligger massor av nerver nånstans i kroppen. Upp och ner som en bergochdalbana är det. Igår var det en skitdag för då stod Sandy helt plötsligt utan sin vardagsutstyrsel och ett smärre klädkaos startade, pågick och avslutades under eftermiddagen. Pust. Idag däremot har det varit en annan femma. Ojsan skojsan vilket fint humör fröken Karlsson har varit på! Tjo och tjim och ett konstant tuggande från morgon till kväll. Ursäkta om öronen blöder på er mina kära vänner.

Nu: Sova.


Tjuvkik

img_7092 (MMS)

Tjuvkik


Dag 1

Igår flyttade vi in på Regina, idag är det dags att börja arbeta. Hyfsat pigg efter att ha somnat kl nio igår kväll sitter jag nu på tåget. Första dagen av 13 på teatern väntar. Nu börjar det!

Intensivveckan är igång, hej och hå vad de...

Intensivveckan är igång, hej och hå vad det går! Nu är det på riktigt! Inflyttning på Regina idag. Hej då skolan, vi ses om 3 veckor.