STUDENTEN

Studenten är över - för cirka två dygn sedan till och med. Jag är fortfarande lite mållös över att den där både efterlängtade och fruktade dagen har avklarats och aldrig mer kommer att få upplevas. 13 år i grundskola och gymnasie är över och livet är faktiskt redo att börja levas på riktigt!

Min studentdag var fantastisk från morgon till kväll och jag fick verkligen tillbringa den med underbara människor omkring mig. Klassen, lärare, vänner, familj, släkt...

Dagen inleddes med foto och champagnefrukost i skolan och fortsatte sen med skrivande i mössor, avslutningsceremoni på skolgården, utdelning av stipendier och sist självaste utspringet! Jag blev dessutom tilldelad Rotarys stipendium på Boland! Tjoho! Självaste Rektorns egen förening/sällskap/klubb eller vad man nu kallar det... Totalt oväntat kom det en summa pengar som en skänk från ovan dessutom i sällskap av en galet fin motivering som jag är väldigt stolt över.

På skolgården stod verkligen en hel drös med fina människor. Stora delar av släkten var där och ett gäng vänner. Tårar och kramar toppades av världens största leende på mina läppar och vita tänder som sken i solen (som tog sig an att komma fram just när vi skulle ut!).

Efter skolgårdskramar var det dags för flakåkning vilket är bland det roligaste jag någonsin gjort. Roligaste dansgolvet ever. FY TUSAN vad roligt det var! Min klass är bäst!

Trött i benen, törstig på vatten och rätt hungrig begav vi oss hemåt, min chaufför Åsa och jag. Väl hemma blev det piff och vila och dessutom träff med EBBA! Världens finaste vän som jag firade min mottagning med.

Mottagningen blev ett lyckat party med omkring 80 gäster, en buffé som hade räckt till 250 pers, mycket vin, fina tal, många skratt och otroliga presenter som jag är evigt tacksam över. Och där, i Hornbergsgården där festen ägde rum, blev vi kvar hela natten.

...och jag måste bara säga. MIN KLÄNNING. Sydd av allra bästa Anna Ohlström, i fin-siden från Kina. Så sjukt fin. Så jag. Så bra. Hela dagen kände jag mig bara superbekväm och supersnygg. Underbart!

TACK till er som bidrog till att göra min student till den kanondag den blev. Ni är bäst och jag är så glad att få ha er omkring mig.

Tack Boland och Es09c för de hittills tre bästa åren i mitt liv. SÅ mycket glädje, lärdom och minnen jag tar med mig.


Tack mamma för att du alltid finns för mig och för den kanonfest du/ni ordnat <3Stipendiat!Fler bilder kommer!

Ett grymt party

Vi hade vår studentskiva igår - alla Bolands esteter plus hantverk och Sam. Ett sjukt lyckat megaparty på BJ! Idag är det mindre kul och tröttheten är ett faktum mer än nånsin... Har därför tröstätit pizza och colanappar till middag samt tagit mig en rejäl tupplur. Nu börjar det kännas bra igen!

Alldeles snart kommer fredrik hem och jag längtar smått ihjäl mig. Nu kommer han hem för sommaren!

Såhär såg jag ut igår - temat var "Såhär kommer du aldrig att se mig igen". (förlåt mormor och farmor, lovar att inte se ut såhär mer...)