Det ständiga bädd-kriget

(nästan) VARJE DAG när jag eller Fredrik ska bädda sängen uppstår ett smärre inbördeskrig i vår lägenhet.
 
FreMat vs Mozipozi kan vi kalla det.
 
För lag FreMat går det ut på att någon av oss ska lyckas bädda sängen snyggt på så kort tid som möjligt och att lakanen efteråt fortfarande ska vara hela, vi fortfarande glada, och helst att vi ska ha så få klo-märken på fötterna som möjligt.
 
För Mozarts del går det ut på att ligga och lura under sängkappan för att så fort vi närmar oss med en hundradels millimeter hugga oss i tårna. När det är klart gör han ett tusenmeterslopp runt i sängen för att förhindra att täckena ska ligga slätt. Det går även ut lite på att kanske riva sönder ett lakan en gnutta också. "Bara ett pyyyyyytteliiiiitet hål??"
 
Och sådär håller det på. Mozart har övertaget ända tills vi lyckas bädda in honom under ett täcke. Då ger han sig, kryper ut och lägger sig på sängen och sover...
 
...om han inte har LITE EXTRA ENERGI OCH SER SIN FÖRLUST SOM ETT YPPERLIGT TILLFÄLLE ATT LEKA LABYRINT UNDER TÄCKENA I DEN NYBÄDDADE SÄNGEN!
 
Vad är grejen med katter och bäddning? Varför blir de helt crazy? Alladin är exakt likadan.
 
/En som vill vinna kriget, alternativt ge katten en dos morfin vid bäddningsdax.

Hål i lakan. Mozipozi hade lite övertag. Måsta fram med nål å tråd...

Och ja, såhär ser han ut sen vår lille prins. Svårt att tro att han just varit ett monster? Svar JA för han är inget monster, bara typ världens busigaste lilla fisunge. Herregud, han har till och med sina bebisfasoner kvar. När han promt ska ligga raklång över magen på en och "snutta" en i armvecket när han ska sova är han inte så himla stöddig längre <3
 

Kommentarer

Kommentera något vetja, så blir jag glad!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback